Πρόσφατα Άρθρα

Μεταφραστής

Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Επίσκεψη μαθητών στο πλαίσιο προγράμματος e-Twinning

Επίσκεψη μαθητών στο πλαίσιο προγράμματος e-Twinning

Την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019, το σχολείο μας επισκέφτηκαν οι μαθητές της Στ' τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης μαζί με τη δασκάλα τους κ. Παυλίνα Γεωργίου στο πλαίσιο προγράμματος e-Twinning "Από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο" που υλοποιήθηκε από την κ. Γεωργίου και την καθηγήτριά μας κ. Βεργή κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Τους μαθητές μας υποδέχτηκαν ο Διευθυντής του σχολείου μας κ. Τζαβίδας, ο Υποδιευθυντής κ. Μπεζαντάκος και η υπεύθυνη του προγράμματος κ. Βεργή. Αφού περιηγήθηκαν στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας καθώς και στα εργαστήρια Φυσικής, Πληροφορικής και Τεχνολογίας όπου οι υπεύθυνοι καθηγητές κ. Φαλιάγκας (Φυσικής) και κ. Μπεζαντάκος (Πληροφορικής) τους μίλησαν για το αντικείμενό τους και για το πώς τα εργαστήρια αξιοποιούνται στην εκπαιδευτική διαδικασία. Στη συνέχεια, οι μαθητές κατέληξαν στην Ψηφιακή Τάξη που διαθέτει το σχολείο μας όπου η κ. Βεργή τους εξήγησε πώς χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη τάξη και τους παρουσίασε δράσεις του σχολείου μας κατά το σχολικό έτος 2018-2019. Τέλος, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την αίθουσαν καθηγητών και να συνομιλήσουν με τους μελλοντικούς καθηγητές τους.

Οι μαθητές έφυγαν, ελπίζουμε, με τις καλύτερες εντυπώσεις και με τη βεβαιότητα ότι ο χώρος που θα τους φιλοξενήσει για τα επόμενα τρία χρόνια είναι ζεστός και φιλόξενος, έτοιμος να τα γεμίσει με γνώσεις και εμπειρίες που θα τους είναι πολύτιμες στη ζωή τους.

Εδώ μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από την επίσκεψη των μαθητών.

Στατιστικά

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 679
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 844970

Σήμερα