Πρόσφατα Άρθρα

Μεταφραστής

Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Εθνική και Ευρωπαϊκή Ετικέτα για το σχολείο μας

Εθνική και Ευρωπαϊκή Ετικέτα για το σχολείο μας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το έργο eTwinning "A Safey Net for Internet Safety" στο οποίο συμμετείχαν οι μαθητές μας κατά το σχολικό έτος 2020-2021, έχει βραβευτεί με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας, μία διάκριση που δίνεται σε έργα που πληρούν τα κριτήρια που θέτει η Εθνική Υπηρεσία eTwinning και εξαίρει την ποιότητα τους. Επιπλέον, το 4ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης συγκαταλέγεται στα σχολεία σε όλη την Ευρώπη, που τιμήθηκαν με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας. Ένα ακόμα στοιχείο που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Αυτές οι διακρίσεις μας τιμούν ιδιαίτερα και είναι μία επιβεβαίωση της ποιοτικής δουλειάς των καθηγητών και των μαθητών μας.

Εδώ μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένες τις δραστηριότητες του προγράμματος. 

Το σχολείο μας θα κάνει ξεχωριστή βράβευση για τους μαθητές που συμμετείχαν ενεργά στο έργο και φοιτούν ακόμη στο σχολείο μας κατά την απονομή επαίνων στις 11 Οκτωβρίου. Όσοι μαθητές μας έχουν ήδη αποφοιτήσει, μπορούν να παραλάβουν τον πάπυρο της βράβευσης από το σχολείο μας όποτε αυτό καταστεί εφικτό.
 
Για άλλη μια φορά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την καθητήτριά μας κ. Βεργή Στέλλα για την πρωτοβουλία της να ιδρύσει και να συντονίσει το συγκεκριμένο έργο eTwinning. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές μας για τον ενθουσιασμό που έδειξαν για το "A Safety Net for Internet Safety" και για την ενεργή συμμετοχή τους στις δραστηριότητές του έργου. Αυτή τους η συνέπεια επισφραγίστηκε με την διάκρισή μας σε Εθνικό  και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στατιστικά

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 679
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 845010

Σήμερα