Πρόσφατα Άρθρα

Μεταφραστής

Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Εθνική Ετικέτα Ποιότητας σε έργο eTwinning

Εθνική Ετικέτα Ποιότητας σε έργο eTwinning

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το έργο eTwinning "Once Upon a Time" στο οποίο συμμετείχαν οι μαθητές μας κατά το σχολικό έτος 2019-2020, έχει βραβευτεί με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας, μία διάκριση που δίνεται σε έργα που πληρούν τα κριτήρια που θέτει η Εθνική Υπηρεσία eTwinning και εξαίρει την ποιότητα τους. Αυτές οι διακρίσεις μας τιμούν ιδιαίτερα και είναι μία επιβεβαίωση της ποιοτικής δουλειάς των καθηγητών και των μαθητών μας. 

Το σχολείο μας έκανε ξεχωριστή βράβευση για τους μαθητές που συμμετείχαν ενεργά στο έργο και φοιτούν ακόμη στο σχολείο μας κατά την απονομή επαίνων στις 27 Οκτωβρίου. Όσοι μαθητές μας έχουν ήδη αποφοιτήσει, μπορούν να παραλάβουν τον πάπυρο της βράβευσης από το σχολείο μας όποτε αυτό καταστεί εφικτό.
Για άλλη μια φορά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις καθητήτριές μας κ. Βεργή Στέλλα και κ. Ευκρατίδου Ευαγγελία για την πρωτοβουλία τους να συμμετέχουν σε έργο eTwinning. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές μας για τον ενθουσιασμό που έδειξαν για το "Once Upon a Time" και για την ενεργή συμμετοχή τους στις δραστηριότητές του έργου. Αυτή τους η συνέπεια επισφραγίστηκε με την διάκρισή μας σε Εθνικό επίπεδο.

Στατιστικά

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 679
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 845030

Σήμερα