Πρόσφατα Άρθρα

Μεταφραστής

Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Εγγραφή μαθητών σε μαθήματα

Εγγραφή μαθητών σε μαθήματα

Αγαπητοί γονείς,

Μετά την ολοκλήρωση εγγραφής στο ΠΣΔ από το σύνολο σχεδόν των μαθητών μας, προχωράμε στην εγγραφή τους στα μαθήματα της ηλεκτρονικής τάξης (eclass). Για να μπορέσουν οι καθηγητές να εγγράψουν τους μαθητές τους στα μαθήματά τους, θα πρέπει πρώτα κάθε μαθητής να έχει συνδεθεί τουλάχιστον μία φορά με τον λογαριασμό του στο eclass. Για να γίνει αυτό, ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

Πηγαίνετε στη διεύθυνση https://eclass.sch.gr/Âκαι πατάτε στον σύνδεσμο "Είσοδος στην η-τάξη με λογαριασμό του ΠΣΔ". Στη συνέχεια πληκτρολογείτε το Όνομα Χρήστη του μαθητή και τον Κωδικό του στα αντίστοιχα πεδία. Αφού συνδεθείτε, πατάτε στον σύνδεσμο "Μαθήματα" στη μαύρη στήλη που βρίσκεται αριστερά σας. Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνεται η διαδικασία εισόδου στο λογαριασμό του μαθητή στην ηλεκτρονική τάξη. Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας το συντομότερο δυνατό.
Τις επόμενες μέρες οι καθηγητές μας θα προβούν σε εγγραφή των μαθητών τους στα μαθήματα που έχουν δημιουργήσει. Σε αυτή την περίπτωση, αφού ο μαθητής κάνει είσοδο στο eclass και πατήσει τον σύνδεσμο "Μαθήματα", θα δει ένα "V" δίπλα στα μαθήματα στα οποία είναι εγγεγραμμένος. Πατάει επάνω τους και μπαίνει κανονικά στο ηλεκτρονικό του μάθημα.
Â
Η παραπάνω διαδικασία δε χρειάζεται να ακολουθηθεί σε περίπτωση που ο μαθητής είναι ήδη εγγεγραμμένος σε τουλάχιστον ένα μάθημα.

Στατιστικά

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 679
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 845034

Σήμερα