Πρόσφατα Άρθρα

Μεταφραστής

Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Διάκριση του Σχολείου μας στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

Διάκριση του Σχολείου μας στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

Ανταποδοτική

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β' Γυμνασίου του σχολείου μας συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης (30/11/2018 - 31/03/2019) και κατέλαβαν την δωδέκατη (12η) θέση, μπαίνοντας έτσι στην πρώτη 20άδα των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης και Αθλητικών Ακαδημιών απ'όλη την Ελλάδα.

Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας, με την πρωτοβουλία και την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους κ. Σταμέλου Παρασκευής, εργάστηκαν με ενθουσιασμό, υπευθυνότητα και άψογη συνεργασία μεταξύ τους κατορθώνοντας να ανακυκλώσουν συνολικά 21.974 συσκευασίες πλαστικού, αλουμινίου και γυαλιού.

Να σημειωθεί ότι τα παιδιά του Β'1 και Β'3 τμήματος με πνεύμα αλληλεγγύης, ενότητας και αλληλοβοήθειας προσέφεραν δίχως δεύτερη σκέψη τις συσκευασίες που συγκέντρωσαν στους συμμαθητές τους του Β'2 τμήματος, που είχαν συγκεντρώσει τις περισσότερες συσκευασίες, ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες να διακριθούν ως σχολείο στον διαγωνισμό.

Θερμά συγχαρητήρια στα καταπληκτικά παιδιά του σχολείου μας για την υπέροχη προσπάθειά τους και την ελπίδα που μας χαρίζουν για έναν καλύτερο κόσμο με περιβαλλοντική συνείδηση και πολλές εθελοντικές δράσεις.

Ανακυκλώνουμε για να βελτιώσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των γύρω μας, για να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμη που έχουμε, όταν συνεργαζόμαστε για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο!!

Στατιστικά

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 679
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 845037

Σήμερα