Πρόσφατα Άρθρα

Μεταφραστής

Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Νέα Βράβευση του Σχολείου μας

Νέα Βράβευση του Σχολείου μας

Στις 2 Απριλίου 2014 και ώρα 19:00, στο θέατρο PIERCE ? Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος έγινε εκδήλωση μέσα στα πλαίσια του Διαγωνισμού «Έκφραση και Δημιουργικότητα» που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β? Αθήνας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Comenius Regio «Εκφοβισμός των εφήβων: Τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης στο σχολικό περιβάλλον Ελλάδας και Κύπρου».

Η συμμετοχή του Σχολείου μας με το θεατρικό έργο «Αδιαφορώ» πήρε το  3ο βραβείο. Το θεατρικό έργο οργάνωσε η καθηγήτρια Μουσικής του Σχολείου μας κ. Έφη Βασιλοπούλου και συμμετέχουν οι μαθητές: Κων/να Μουλά, Νικολία Λατσούνα, Άννα Μαρία Μουραφέτη, Μαρκέλλα Ξυλογιαννοπούλου, Αθηνά Μουτάφη, Σταύρος Πέτσιος, Ιάσων Μαμφρέδας, Χρήστος Μπογιάτζης, Ευθύμης Πέτσας, Μαρία Μικροπούλου, Γιώργος Ναρλιώτης, Σοφία Ντούρη και Αλεξία Μπότσα. (Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τους συντελεστές του έργου.)

Οι μαθήτριες του Σχολείου μας Τσιμπλιάρη Δήμητρα (βραβευμένη με το 3ο βραβείο στον 12ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δοκιμίου για τον Ελευθέριο Βενιζέλο) και Σπαθούλα Ζωή (βραβευμένη στον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης-Διηγήματος για Παιδιά και Εφήβους της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών έτους 2013) απένειμαν τα βραβεία στους βραβευμένους συμμετέχοντες.

Στατιστικά

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 679
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 842068

Σήμερα